România printre cele mai bune locuri de pensionare din lume

TRAVEL. Echipa site-ului global de călătorii Big 7 Travel și specialiștii EnjoyTravel s-au unit pentru un studiu despre cele mai bune locuri de pensionare din lume și au descoperit că România este o alegere de top.

Pe locul 12 în clasament (din 50 de destinații), România a fost desemnată o opțiune de top pentru costul său relativ scăzut al vieții, calitatea ridicată a vieții și ușurința generală de a obține o viză/reședință.

„Cu peisaje uluitoare, orașe vibrante și unele dintre cele mai mici costuri de trai din Europa, România este o alegere de top pentru cei care doresc să se pensioneze mai devreme. Engleza este vorbită pe scară largă în orașe, iar limba română este considerată una dintre cele mai ușor de învățat pentru vorbitorii de engleză. Vizele și permisele de ședere sunt mai ușor de obținut decât în majoritatea țărilor europene, iar temperaturile anuale sunt în medie de 12,8 grade Celsius. În afara centrelor orașelor, există și peisaje de poveste, sate săsești și păduri nesfârșite de explorat”, se arată în prezentarea României.

Slovenia este numărul unu pe listă urmată de Portugalia, Estonia, Spania și Paraguay.

sursa: https://www.enjoytravel.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare