România strălucește la Campionatele Europene de gimnastică aerobică: 8 medalii, inclusiv 4 de aur!

SPORT. Două medalii de argint şi una de bronz pentru România în finalele seniorilor la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Antalya, ridicând bilanțul final la 8 medalii câştigate: 4 de aur, 3 de argint şi una de bronz!
Argint – Claudia Ristea/David Gavrilovici/Leonard Manta sunt vicecampionii Europei în proba de Trio, cu punctajul de 20.277.
Bornz – La Perechi mixte, Daria Mihaiu/Darius Branda au urcat pe treapta a 3-a a podiumului, cu 19.550.
Argint – Sandra Dincă/Larisa Șuiu/Claudia Ristea/ Daria Mihaiu/David Gavrilovici /Mădălin Boldea/Vlăduț Popa/Antonio Surdu au urcat pe treapta a doua a podiumului la Aerobic Dance, la doar o zecime diferență de aur.

Leonard Manta s-a clasat pe locul 4 la Individual masculin, la egalitate cu campionul mondial din 2021, Miquel Mane, care a câștigat medalia de broz, datorită punctajului mai mare de la execuţie.
Tot la Individual masculin, Daniel Ţavoc a ocupat locul 6, cu 19.800. Mădălin Boldea/Vlăduț Popa/Antonio Surdu s-au clasat pe 6 la Trio, cu 19.250, iar Sandra Dincă/Daniel Ţavoc s-au clasat pe 4 la perechi mixte, cu 19.500.

Felicitări gimnaştilor, antrenorilor şi tuturor celor care au făcut posibilă această performanţă! Felicitări Federației Române de Gimnastică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare