Romina, românca superbă care s-a căsătorit cu miliardarul Piero Ferrari, patronul concernului Ferrari

ȘTIAȚI CĂ? În urmă cu mai bine de un an, Piero Ferrari, moștenitorul Ferrari, a cunoscut-o pe Romina Gingașu (33 de ani). Pe atunci, ea era un agent de vânzări și încerca să-i vândă… un avion.

“Romina a fost alegerea mea pentru că este o vânzătoare bună, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a declarat Piero Ferrari.

După doar câteva luni de relație, ea a acceptat invitația de a merge împreună într-o vacanță în Maldive. S-au relaxat, s-au bucurat de timpul petrecut împreună și și-au dat seama că nu mai pot sta departe unul de celălalt.

“I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este adevărata poveste… Destinul!”, a explicat el.

“Sunt calm, ea este cea mai romantică”, a mai mărturisit proprietarul concernului Ferrari.

Cuplul, care s-a căsătorit în 2021, vine în România de câte ori îi permite timpul.
“Am venit în România pentru că am cunoscut-o pe Romina, iar acum suntem căsătoriți. Tocmai din acest motiv, mai vin uneori aici. Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă. Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor”, a declarat Piero Ferrari, care a vizitat colecția de mașini a lui Ion Țiriac împreună cu soția sa.

Piero Ferrari are 77 de ani şi o avere de aproximativ 4.5 miliarde de dolari. În 2019 el a divorțat de Floriana Nalin, cea cu care a locuit timp de 50 de ani şi cu care are un copil.
Patronul de la “Ferrari”, s-a căsătorit în mare secret cu Romina Gingașu, românca originară din București, unindu-și destinele în cadrul unei nunți secrete la Capri, în sudul Italiei. Nici măcar invitații nu au știut ce urma să se întâmple. Romina și Piero au spus tuturor că organizează nunta unui prieten din copilărie.
La eveniment, surpriza lui Piero Ferrari pentru mireasa sa, a fost celebrul cântăreț italian Al Bano Power, pentru că numele pe care îl poartă, Romina, a fost pus de părinții miresei, care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a lui Al Bano.

Romina Gingașu a avut o relație în urmă cu câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din prima căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare