Ryanair adaugă noi rute din Iași și Cluj-Napoca în programul său de vară 2023

TURISM. Compania irlandeză low-cost Ryanair a adăugat opt noi rute către/de la aeroporturile din Iași și Cluj-Napoca la programul său de vară românească 2023, către destinații populare de city break precum Bruxelles, Dublin, Paris și Milano.

Pentru prima dată, compania aeriană își va extinde serviciile către Aeroportul Iași din regiunea de sud-est, operand patru rute către/dinspre Bruxelles Charleroi, Dublin, Milano Bergamo și Paris Beauvais. În plus, transportatorul irlandez va conecta și aeroportul Cluj-Napoca de aceleași destinații.

Potrivit informațiilor oficiale de la aeroporturi, noile zboruri vor fi disponibile începând cu 26 martie 2023.

„Suntem încântați să lansăm programul nostru interesant de vară ’23 pentru România, care nu reprezintă doar o recuperare completă a capacității Ryanair pre-Covid în România, ci și o creștere post-Covid de 50%, operând peste 370 de zboruri pe săptămână pe 41 de rute. inclusiv către aeroporturi noi precum Iași”, a declarat directorul comercial al Ryanair, Jason McGuinness.

Ryanair a mai spus că programul extins este susținut de o investiție de 200 de milioane USD în 2 avioane.

Pentru a marca programul său de vară 2023, Ryanair a lansat o vânzare de locuri cu tarife de la 29,99 EUR pentru călătoriile între aprilie 2023 și octombrie 2023, disponibile pentru rezervare acum pe site-ul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare