S-a aprobat finanțarea Unității de asistență medicală ambulatorie din cadrul Spitalului Universitar George Emil Palade

APROBARE. Vești bune la început de an. Rectorul UMFST, prof. dr. Leonard Azamfirei a scris pe pagina sa de Facebook următoarele:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” a primit aprobare pentru finanțarea Unității de asistență medicală ambulatorie din cadrul Spitalului Universitar George Emil Palade, în cadrul apelului PNRR/2022/C12/MS/I1.3/Unități de asistență medicală ambulatorie.

Aflată în poziția a doua la nivel național în ceea ce privește punctajul de evaluare (93 p), UMFST va primi suma de 13,189,116 lei (fără TVA), care va contribui esențial la construcția și la dotarea la cel mai înalt standard al Ambulatoriului viitorului spital al universității.

Alături de Centrul Chirurgical Cardiovascular din cadrul IBCVT, aprobat de curând, de celelalte ambulatorii aprobate pentru finanțare, Spitalul universitar și Ambulatoriul aferent vor da o nouă față medicinii târgumureșene. La acest succes au contribuit oamenii care își fac de fiecare dată datoria cu pasiune, cu eficiență, cu onestitate și cu modestie. Le mulțumesc!
Lucrurile se schimbă în bine iar UMFST va rămâne, pentru Târgu Mureș, un motor important al acestei schimbări!
E pluribus unum!

Salutăm această veste minunată; ne bucurăm când lucrurile se mișcă înspre bine, când progresul este considerabil iar succesul pe măsura eforturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare