SAGA Festival 2024, între 5 și 7 iulie la Romaero: Nicki Minaj și Tyla, în premieră în România

EVENIMENT. În 2024, SAGA Festival revine în București pentru a patra sa ediție, promițând o experiență muzicală spectaculoasă la Romaero în perioada 5-7 iulie. Cu un line-up impresionant ce include peste 150 de artiști, multe dintre nume concertând pentru prima oară în România, festivalul se anunță a fi unul dintre cele mai mari și așteptate evenimente muzicale ale anului.

Printre headlinerii care atrag atenția se numără Nicki Minaj, regina muzicii rap, care va concerta pentru prima dată în România în cadrul turneului „Pink Friday 2 World Tour”. Prezența ei în Europa de Est este un moment remarcabil pentru fanii români. Alături de ea, Rita Ora, Tyla, Armin Van Buuren și Hardwell completează lista artiștilor de top care vor electriza publicul în cele trei zile de festival.

Încă de la anunțarea evenimentului, cererea pentru bilete a fost extraordinar de mare, cu peste 100.000 de bilete deja vândute. Biletele de o zi pentru duminică și abonamentele GA+ (General Access Plus) s-au epuizat rapid, subliniind popularitatea uriașă a festivalului și dorința publicului de a participa la acest eveniment epic de muzică și divertisment.

În plus față de artiștii internaționali, SAGA Festival va găzdui și debutul în România al unor talente internaționale precum Dennis Lloyd și Tyla, aducând în prim-plan diverse stiluri muzicale și influențe culturale din întreaga lume. De asemenea, artiști consacrați din România, precum Smiley, Paraziții, Subcarpați, Mihail și The Motans, vor adăuga o notă locală distinctivă pe scena festivalului.

În concluzie, SAGA Festival 2024 se anunță a fi un moment de neuitat pentru iubitorii de muzică din România și nu numai, oferind o platformă unică pentru a descoperi artiști de top și pentru a experimenta atmosfera vibrantă a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare