Salina Praid se pregătește să inaugureze Roata Panoramică în parcul de distracții „Felicity Park”

TURISM. În curând, Salina Praid va inaugura Roata Panoramică în cadrul noului parc de distracții „Felicity Park”, adăugând un punct de atracție impresionant la una dintre cele mai mari și spectaculoase saline din Europa. Pregătirile pentru această atracție au fost finalizate, iar vizitatorii vor avea parte de o experiență de neuitat.

Roata Panoramică promite să ofere o senzație unică și spectaculoasă. De la înălțime, vizitatorii vor putea admira peisajul uluitor al zonei și vor simți fiorul înălțimii într-o atmosferă de vis. Cu o vedere panoramică asupra întregii regiuni, această atracție va oferi o perspectivă inedită și fascinantă asupra Salinei Praid și a împrejurimilor sale.

Pe timp de seară, Roata Panoramică se va transforma într-un spectacol de lumini colorate, creând o atmosferă magică care va încânta simțurile vizitatorilor. Jocurile de lumini și culori vor oferi oportunitatea perfectă pentru a captura fotografii memorabile și pentru a evidenția frumusețea acestui loc, conform organizatorilor.

„Suntem încântați să vă anunțăm că pregătirile pentru Roata Panoramică au fost finalizate și suntem gata să vă oferim o experiență de neuitat! Vă invităm să descoperiți o senzație unică și spectaculoasă, să admirați peisajul și să simțiți fiorul înălțimii într-o atmosferă de vis. Seara, Roata Panoramică devine un spectacol de lumini colorate, creând o atmosferă magică care va încânta simțurile și va oferi ocazia perfectă pentru a captura fotografii memorabile”, au transmis cei din administrația parcului de distracții Felicity Park de la Salina Praid, prin intermediul paginii lor oficiale de Facebook.

Salina Praid nu este doar un loc de relaxare și tratament, ci și un loc de aventură și distracție. Cu galerii subterane impresionante, muzeu, biserică și diverse facilități pentru tratamente cu aerosoli salini, Salina Praid atrage anual mii de turiști din întreaga lume. Roata Panoramică reprezintă cea mai recentă adăugire la oferta turistică a salinei, promițând o experiență de neuitat pentru toți cei care o vizitează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare