Salonul de Carte Bookfest, ediția a VII-a, 22-25 septembrie, Teatrul Național din Târgu Mureș

EDUCAȚIE. După doi ani de pauză, Salonul de Carte Bookfest revine la Târgu-Mureș cu a șaptea ediție!
În perioada 22-25 septembrie, la Teatrul Național, iubitorii de lectură au 4 zile la dispoziție de a se bucura în voie de cărți în cadrul evenimentului, având intrarea liberă.
 
Ei vor fi întâmpinați cu oferte promoționale la cele mai noi volume din multiple domenii, dar și cărți pentru copii și auxiliare școlare.
Nu vor lipsi nici lansările de carte și sesiunile de autografe la care vor lua parte unele dintre mai importante personalități ale literaturii române actuale: Cristian Tudor Popescu, Radu Paraschivescu, Sabina Fati, Denisa Comănescu, István Téglás, Alina Nelega, Lidia Bodea, Alexandru N. Stermin, Ioana Bot, Florin Bican, Peter Demeny.
 
Publicul este așteptat cu o ofertă de circa 30.000 de volume pentru toate vârstele și gusturile de unele dintre cele mai importante edituri din țară: Humanitas, Polirom, ART, Curtea Veche Publishing, Nemira, Corint, For You, ALL, Andreas, Niculescu-Oxford, Litera, RAO, Herald, Pearson – Excellent English Education, Antim Ivireanul, Betta și Diana Press.
 
De asemenea, la standul Happy Color cei mici vor putea găsi cele mai frumoase jocuri educaționale, iar iubitorii de muzică bună se vor putea delecta vizitând standurile Music Media și Byton.
 
Programul zilnic de vizitare pentru toate cele patru zile ale salonului va fi în intervalul 10:00 – 20:00.
 
Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Mureș.
Co-organizatori: Consiliul Local Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare