Salt cu mașina peste peste un curs de apă – Lae Dreghici, 71 de ani (video)

CASCADORIE. Un nume cunoscut în lumea curajoșilor și pasionaților de acțiune, Lae Dreghici, în vârstă de 71 de ani, a continuat să-și dovedească spiritul neînfricat într-un spectacol îndrăzneț desfășurat recent în apropiere de Alba Iulia.

Cu sprijinul Primăriei și Clubului Sportiv Municipal Alba Iulia, evenimentul a luat viață în zona “Trei Poduri”, iar ceea ce a urmat a fost cu adevărat un act de curaj ce a ținut pe jar inima spectatorilor.

Ieri, privitorii au avut ocazia să vadă cum mașina condusă de Lae Dreghici a sărit peste un curs de apă, printr-o rampă de lemn și printre câțiva copaci. Ceea ce a făcut această cascadorie cu atât de mult impact a fost filmat și postat pe o rețea de socializare, dezvăluind riscurile cu care s-a confruntat cascadorul.

În timpul acrobației aeriene, o creangă căzută dintr-un copac a străpuns parbrizul mașinii în momentul aterizării. Din înregistrare se poate observa cum, pentru câteva secunde, Lae Dreghici a ținut bucata de lemn în mână, în loc de volan. Un moment înfricoșător, dar care ilustrează curajul și dorința sa de a înfrunta provocările cu zâmbetul pe buze.

Pe spatele costumului său purtat cu mândrie era inscripționat mesajul: “Trăiesc ca să risc, risc ca să trăiesc.”

Evenimentul a fost o sărbătoare a curajului și a spiritului neînfricat, iar mulțimea adunată a asistat cu admirație la fiecare moment tensionat. Mesajele de mulțumire și recunoștință au curs din partea organizatorilor și a participanților, cu cuvinte de apreciere pentru curajul neobosit al lui Lae Dreghici.

Cu o carieră impresionantă în spate, cascadorul Lae Dreghici a devenit un nume bine-cunoscut în țară datorită îndrăznelii și a spectacolelor sale memorabile. Această cascadorie nu face decât să adauge o altă perlă în coroana sa strălucitoare de realizări îndrăznețe.

La vârsta de 71 de ani, Lae Dreghici rămâne o sursă de inspirație pentru toți cei care admiră curajul și pasiunea pentru a depăși limitele. El demonstrează că vârsta nu este decât o cifră și că dorința de a trăi la maximum nu se stinge niciodată, ci crește în intensitate prin fiecare acțiune îndrăzneață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare