SALVATORI – 10 pompieri mureșeni din Târgu Mureș, Reghin, Târnăveni, Sighișoara și Sărmașu, voluntari în misiunea de stingere a incendiilor de pădure din Grecia

0
1113

ISU MUREȘ. România a trimis un nou contingent, compus din 142 de subofițeri și 16 ofițeri, pentru sprijinirea pompierilor eleni în lupta cu incendiile de pădure devastatoare din Grecia. La această misiune vor participa și 10 subofițeri din cadrul ISU Mureș, unitatea pentru situații de urgență din județ repartizând misiunii și o autospecială pentru stins incendii de pădure.

 

Cei 10 subofițeri ISU Mureș, care s-au oferit voluntar să participe la misiunea din Grecia, sunt: plutonier adjutant șef Sebastian Stan, plutonier adjutant Ioan Cristian Chirteș și plutonier  Marius Cătălin Boari (toți trei de la Detașamentul Reghin), plutonier adjutant Sebastian Mocan și plutonier adjutant Eugen Tătar, sergent major Sebastian Palcău (toți trei de la Detașamentul Târgu Mureș), plutonier adjutant șef Nicolae Ioan Albu și plutonier major Teodor Marius Șandor (ambii de la Detașamentul Târnăveni), plutonier major Horațiu Balea (de la Detașamentul Sighișoara) și sergent major Alexandru Andrei Balint (de la Secția Sărmașu).

 

După un drum de 30 de ore, pompierii mureșeni au ajuns deja în baza stabilită în zona Elefsina (în nordul Atenei) și au început intervențiile. Datorită profesionalismului și rezultatelor obținute în dificila misiune de stingere a incendiilor de pădure din Grecia, pompierii români au fost extrem de apreciați de oficiali și de populația elenă.

 

* Foto: @ ISU Mureș

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ