Șansă unică! Tur ghidat special la Castelul Ugron din Zau de Câmpie!

TRAVEL. Asociația AntePortum și Visit Mures te invită la un tur ghidat special la Castelul Ugron din Zau de Câmpie!

Dacă nu ai avut încă ocazia să explorezi acest loc deosebit, te așteptăm cu drag să te alături într-o experiență inedită de descoperire a uneia dintre cele mai fascinante clădiri arhitecturale din județul Mureș.
Acest castel este cunoscut sub numele de “Castelul calendar”, iar în timpul turului vei afla povești interesante despre istoria sa, cine a fost responsabil de construcție și cui i-a fost destinat acest impresionant monument.

Evenimentul va avea loc în data de 17 septembrie, începând cu ora 11:00, și este organizat în două limbi, astfel încât toți participanții să se simtă în largul lor. Primul tur va fi în limba română, începând la ora 11:00, iar al doilea tur, în limba maghiară, va începe la ora 12:00. Această diversitate lingvistică reflectă dorința de a face această experiență accesibilă pentru toți cei interesați.

Este important de menționat că, în mod normal, Castelul Ugron nu este deschis pentru vizitatori, ceea ce face acest tur ghidat cu atât mai special. Prin urmare, îți recomandăm cu căldură să profiți de această oportunitate unică de a explora acest monument arhitectural impresionant și să afli mai multe despre istoria sa fascinantă.

Așadar, te așteptăm cu nerăbdare la Castelul Ugron în Zau de Câmpie pe data de 17 septembrie pentru a te alătura turului ghidat. Vino să descoperi poveștile și secretele ascunse ale acestui remarcabil edificiu istoric!

Ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare