SAP anunță Joule – Asistentul bazat pe Inteligență Artificială Generativă pentru afaceri

TECH. SAP, una dintre cele mai mari companii de soluții software de business, a făcut public anunțul despre Joule, un asistent bazat pe inteligență artificială generativă care promite să transforme modul în care companiile își desfășoară operațiunile, conform unui comunicat de presă recent.

Joule este conceput să fie un copilot pentru echipa ta, capabil de comunicare în limbaj natural și de a oferi informații contextuale dintr-o gamă largă de soluții SAP, dar și din surse terțe. Acesta va fi integrat în portofoliul cloud enterprise al SAP și va furniza informații valoroase în mod proactiv.

“Cu abilitatea de a sorta și contextualiza date provenite din sisteme multiple, pentru a genera insights mai valoroase, Joule ajută angajații să-și îndeplinească sarcinile mai rapid și să obțină rezultate mai bune, într-un mod sigur și conform legii. Joule se bazează pe tehnologia SAP, care a fost testată cu succes în obținerea de rezultate concrete,” se menționează în comunicatul de presă.

SAP plănuiește să integreze Joule într-o serie de aplicații, acoperind domenii precum resurse umane, finanțe, lanț de aprovizionare, achiziții și experiența clienților. Acesta va fi de asemenea parte a SAP Business Technology Platform.

Cu Joule, experiența utilizatorilor produselor SAP se va transforma într-o interacțiune prietenoasă și eficientă. Angajații pot pune întrebări sau cere ajutor pentru a rezolva probleme, totul în limbaj natural, iar Joule le va furniza răspunsuri inteligente bazate pe o vastă cantitate de date din portofoliul SAP, inclusiv texte, imagini și insights, precum și din surse terțe.

De exemplu, un producător poate să solicite lui Joule ajutorul pentru a înțelege mai bine performanța vânzărilor. Joule poate identifica zonele cu performanțe scăzute, să analizeze datele lanțului de aprovizionare și să ofere propuneri pentru soluționarea problemelor. În cadrul departamentelor de resurse umane, Joule poate ajuta la crearea de descrieri de posturi imparțiale și poate genera întrebări relevante pentru interviuri.

Potrivit companiei, Joule va continua să dezvolte noi scenarii pentru toate soluțiile SAP. Lansarea acestui asistent este planificată spre finalul anului 2023, ceea ce deschide noi perspective pentru optimizarea operațiunilor de afaceri și creșterea eficienței în cadrul companiilor care utilizează soluțiile SAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare