Sărbătorile vin la Shopping City Târgu Mureș cu premii garantate în SPOT și evenimente dedicate copiilor

SHOPPING. La Shopping City Târgu Mureș, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial, de la premii garantate pentru utilizatorii SPOT și evenimente dedicate celor mici, la coruri de colindători și multe alte surprize.

Copiii îi pot lăsa scrisorile lui Moș Crăciun la Shopping City Târgu Mureș

Între 14-16 decembrie, în intervalul orar 18:00 – 21:30, copiii îi pot lăsa lista dorințelor chiar lui Moș Crăciun, care se va afla în Shopping City Târgu Mureș, într-un decor special amenajat. Moșul nu vine singur, ci însoțit de ajutoarele lui, spiridușii, care îi vor fi de ajutor în primirea scrisorilor de la cei mici.

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii garantate în aplicația SPOT

În perioada 10-24 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei, pe un singur bon din magazinele centrului comercial, scanat în aplicație, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc garantat unul dintre sutele de premii: pături cu imprimeuri de Crăciun, căni, decorațiuni, difuzoare de aromaterapie, eșarfe, premii dulci, iar prin tragere la sorți, aceștia pot câștiga premiul cel mare – un laptop Apple MacBook Air 13.

Corurile de colindători aduc atmosfera de Crăciun în centrul comercial

În ultima lună din an, Shopping City Târgu Mureș va răsuna de cântecele corurilor de colindători, care vor putea fi ascultați de vizitatorii centrului comercial pe 11 decembrie și 22 decembrie, de la ora 18:00. Pe 19 decembrie, un alt cor va însufleți atmosfera de sărbători, alături de Corul Liceului Internațional Integritas.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun

Până în Ajunul Crăciunului, Shopping City Târgu Mureș vine în ajutorul clienților punând la dispoziție un serviciu de împachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic, la Info Point. Serviciul este disponibil pentru clienții care fac cumpărături în centrul comercial, descarcă aplicația SPOT și fac dovada cumpărăturilor prin bonul fiscal.

Iar dacă nu ai inspirație pentru cadourile de Crăciun, pe 18 decembrie, Shopping City Târgu Mureș te așteaptă la un atelier găzduit de Maria Bunea, unde vei învăța să îți creezi propriile decorațiuni de sărbători, pe care le poți lua acasă.

De asemenea, în perioada 16 – 24 decembrie, centrul comercial va găzdui un Târg de Crăciun, unde vor fi prezenți mai mulți artizani locali. Printre aceștia, se numără AC Print, Advance Gift Shop, Blanuri, Divanis, Iubescus, Lavanda Lila Gold, Lily’s Handcrafts, Mirela Handmade, Mures Events, My tree gold, Tanna Atelier și Vegan Desserts.

 

Despre aplicația SPOT
Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Târgu Mureș. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.
După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare