SĂRBĂTORITUL ZILEI – profesor doctor Leonard Azamfirei – Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureş

0
43
Leonard Azamfirei

URARE. Azi îl sărbătorim pe Dl. Profesor Doctor Leonard Azamfirei – Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș.
Un călduros “LA MULȚI ANI!” cu sănătate din partea echipei Msnews by RUA, însoțit de cele mai cordiale felicitări față de munca nobilă pe care o practicați!

Să vă bucurați din plin de fiecare treaptă urcată, de ascensiunea profesională și personală, iar planurile propuse să se materializeze cu succes!

“LA MULȚI ANI!”ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ