SCENARIUL ROȘU – Compania “Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș anulează toate spectacolele din această lună

0
301

DECIZIE. Conducerea Companiei “Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș a anunțat în urmă cu puțin timp că anulează toate spectacolele programate în perioada 14-31 octombrie 2020. Decizia este motivată prin faptul că la Târgu Mureş numărul îmbolnăvirilor COVID-19 a depăşit pragul de 3/1.000 de locuitori, implicit s-a intrat în Scenariul Roşu.

 

Celor care și-au cumpărat deja bilete pentru spectacolele din această lună li se va restitui contravaloarea biletelor, în urma cererilor individuale. Respectiv, contravaloarea biletelor cumpărate la casieria teatrului poate fi solicitată, până la data de 26 octombrie, la casierie (de luni până vineri, între orele 12.00-18.00), prin depunerea unei cereri, anexându-se biletele originale.

 

Contravaloarea biletelor cumpărate online se poate solicita, până la data de 29 octombrie, prin depunerea unei cereri online (pe adresa secretariat@teatrunational.ro). Conducerea instituției teatrale a precizat că actorii Teatrului Naţional Târgu-Mureş îşi continuă repetiţiile, în condiţii de siguranţă, respectând reglementările în vigoare.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ