Școala de vară „Securitatea europeană și comunitățile multiculturale”, o experiență unică pentru studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș

UMFST. Cu ocazia Școlii de vară „Securitatea europeană și comunitățile multiculturale”, eveniment derulat în perioada 4 – 6 septembrie 2023 și organizat de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, prin Jean Monnet Center of Excellence in European Security and Disinformation in Multicultural Societies, au avut loc o serie de vizite de studiu la instituții de profil.

Astfel, studenții de la programul de studii de licență Studii de securitate, Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior”, au vizitat Guvernul României, Comandamentul Diviziei Multinaționale de Sud-Est NATO, Poliția de Frontieră și au participat la ședința Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului României.

Școala de vară a fost gândită ca o platformă de dezbatere între specialiști și a urmărit identificarea principalelor schimbări care au avut loc în mediul de securitate la nivel european și modul în care acestea influențează comunitățile multiculturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare