Școala Gimnazială “Traian” din Târnăveni: o investiție în educație și viitorul comunității

INVESTIȚII. Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, a exprimat aprecierea sa pentru finalizarea proiectului de reabilitare, modernizare și extindere a Școlii Gimnaziale “Traian” din Târnăveni, realizat cu fonduri europene.

El a felicitat administrația locală, condusă de primarul Sorin Megheșan, pentru eforturile depuse în implementarea acestui proiect în valoare de peste 20 de milioane de lei.

Prin această inițiativă, 435 de elevi vor beneficia de condiții moderne de studiu în corpurile B și C ale clădirii școlii, care au fost renovate conform standardelor actuale. De asemenea, începând cu toamna aceasta, alți 420 de copii vor fi primiți în sălile din corpul A al școlii.

Proiectul include și amenajarea a patru terenuri de sport destinate handbalului, tenisului, badmintonului și atletismului. Prefectul Dobre consideră că o administrație performantă investește în mod prioritar în educație și sănătate, iar echipa Primăriei Târnăveni, împreună cu Consiliul Local, au demonstrat o viziune sănătoasă și responsabilă cu privire la viitorul comunității locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare