SCREENING – Campanie gratuită pentru depistarea cancerului de prostată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

0
277

MUREȘ. Începând de luni, 15 aprilie, și până inclusiv vineri, 19 aprilie 2019, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş se va derula o campanie pentru screeningul adenocarcinomului de prostată (o tumoră malignă epitelială localizată la nivelul epiteliului acinilor glandulari prostatici).

 

Această acţiune se va desfăşura în Cabinetul de Urologie (camera 4.179) din Ambulatorul de Specialitate Adulţi, în intervalul orar 9-13, iar pacientul va beneficia de consult de specialitate, ecografie şi o testare PSA (dacă pacientul vine cu bilet de trimitere de la medicul de familie).

 

Pacienţii care nu au bilet de trimitere de la medicul de familie vor beneficia de consult de specialitate şi ecografie, a informat biroul de presă al unității spitalicești. Această campanie se adresează bărbaţilor în vârstă de peste 40 de ani, aparent sănătoşi.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ