Scrie-i lui Moș Crăciun! Invitația Postei Române pentru scrisori și bucurie de sărbători

SĂRBĂTORI. Poșta Română îi îndeamnă cei mai mici clienți să păstreze tradiția scrisorilor către Moș Crăciun, prin intermediul unei campanii speciale numite „Cutia poștală a lui Moș Crăciun”, desfășurată între 8-21 decembrie 2023. Această inițiativă are scopul de a promova scrisul de mână și creativitatea în rândul copiilor, oferindu-le ocazia de a-și exprima dorințele și gândurile într-o scrisoare personală adresată Moșului.

Prin intermediul acestei campanii inedite, micuții sunt invitați să își trimită scrisorile către Moș Crăciun, iar ca răspuns, vor primi un mesaj special și reconfortant de la cel mai iubit bătrân cu barbă albă. Pentru asta trebuie completată adresa de răspuns corectă și să scrieți pe plic numărul de telefon al unui părinte.

Adresele la care pot fi expediate aceste scrisori sunt:

Oficiul Poștal Brașov 1 – Str. Nicolae Iorga, nr. 1, Municipiul Brașov, Brașov;
Oficiul Poștal Sfântu Gheorghe 1 – Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 18, Municipiul Sfântu Gheorghe, Covasna;
Oficiul Poștal Miercurea Ciuc 1 – Str. Kossuth Lajos, Nr. 3, Municipiul Miercurea Ciuc, Harghita;
Oficiul Poștal Târgu Mureș 1 – Str. Revolutiei, Nr. 2/A, Municipiul Târgu Mureş, Mureș.

Prin intermediul acestei inițiative, Poșta Română nu doar încurajează scrisul de mână, ci și aduce un strop de bucurie și anticipare pentru cei mici în perioada sărbătorilor de iarnă. Această tradiție a scrisorilor către Moș Crăciun devine astfel o modalitate interactivă și emoționantă prin care copiii pot transmite gândurile și dorințele lor pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare