Seară de Jazz la Cetate – Concert “Tasi Nóra & Azara”

CONCERT. Centrul de Cultură și Artă Târgu Mureș vă invită la concert de Jazz în aer liber cu Tasi Nóra & Azara, eveniment care va avea loc sâmbătă seara, 19 august 2023, de la ora 19.00 în amfiteatrul Cetății Târgu Mureș.

Tasi Nóra & Azara înseamnă: Tasi Nóra – voce, Sárosi Péter – pian, Gábor Szabolcs – saxofon, Pál Gábor – tobe, Gyergyai Szabolcs – chitară bas.

Muzica proiectului muzical Tasi Nóra & Azara reprezintă lumea modernă a jazzului, într-o gamă largă de stiluri care se bazează pe improvizație. Repertoriul lor conține prelucrări de standarduri de jazz și compoziții originale care combină elemente de jazz tradițional cu fusion, blues, soul și funk. Virtuozitatea pianistului și saxofonistului, energia impresionantă a secției ritmice și sensibilitatea interpretativă a solistei vocale este o combinație rafinată, prin care muzica lor respiră în cea mai mare unitate.

De-a lungul timpului, membrii trupei au fost invitați la mai multe festivaluri, precum: Festivalul de Jazz Târgu Mureș, Jazz in the Park Cluj-Napoca, Festivalul de Jazz București, Festivalul Blues-Jazz Kamo Timișoara, Budapest Jazz Club etc.

În primăvara anului 2016 trupa a fost invitată la un program intensiv de formare profesională timp de trei zile, la Budapesta, în cadrul Festivalului de Jazz din Ungaria. Aici au avut posibilitatea de a lucra cu muzicieni consacrați din elita jazzului maghiar, precum trompetistul Fekete-Kovács Kornél, pianistul Oláh Dezső și chitaristul Balogh Roland. Totodată în cadrul festivalului Jazz in the Park Cluj-Napoca în anul 2018, trupa l-a avut ca invitat special pe chitaristul renumit din Ungaria, Juhász Gábor. ​​​

Vă așteptăm să luați parte la un concert de jazz care nu trebuie ratat, în atmosfera magică a Cetății Târgu Mureș!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 august 2023 ora 19.00 în amfiteatrul din Cetatea Târgu Mureș, iar intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare