Ședință extraordinară în Consiliul Local Târgu Mureș – noi membri desemnați pentru a completa componența

ȘTIRI. Noua componență a Consiliului Local Târgu Mureș este pe cale să fie completată în cadrul unei ședințe extraordinare programate pentru astăzi, urmând să fie ocupate cele două locuri devenite vacante în urma demisiilor consilierilor Horațiu Suciu din partea PNL și Pápai László Zsolt din partea POL.

Din partea Partidului Național Liberal, în Consiliul Local va accede Mădălina Virginia Oltean, o personalitate cunoscută în comunitate ca medic stomatolog. Prin experiența sa profesională și angajamentul față de oraș, se așteaptă ca Mădălina Virginia Oltean să aducă o contribuție valoroasă la dezvoltarea comunității locale și la promovarea inițiativelor care vizează bunăstarea locuitorilor.

Pe de altă parte, noul consilier din partea Partidului Oamenilor Liberi va fi Andrei Chebuțiu, un specialist în media și comunicare, precum și un antreprenor cu experiență în diverse domenii. Cu un bagaj solid de cunoștințe și competențe în comunicare și management, Andrei Chebuțiu este așteptat să aducă perspective proaspete și idei inovatoare în cadrul Consiliului Local, contribuind la elaborarea și implementarea unor politici și proiecte benefice pentru comunitatea locală.

Aceste numiri reprezintă un pas important în asigurarea continuității și eficienței activității Consiliului Local Târgu Mureș, reflectând preocuparea pentru reprezentarea adecvată a diversității de competențe și perspective în procesul decizional la nivel local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare