Shrek revine după 16 ani: Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz reiau rolurile vocale

CINEMATOGRAFIE. Un nou film cu Shrek va fi lansat după 16 ani, a anunțat DreamWorks Animation. Revenirea mult așteptată a lui Shrek a fost, astfel, confirmată. Vedetele Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz vor fi vocile personajelor principale la primul film al iubitului căpcăun după mult timp.

Intriga filmului nu a fost încă dezvăluită, dar Myers va interpreta personajul principal, Diaz va fi vocea soției lui Shrek, Prințesa Fiona, iar Murphy se va întoarce în rolul lui Donkey.

„Nu prea departe, departe… Shrek 5 vine în cinematografe pe 1 iulie 2026 cu Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz”, a anunțat DreamWorks Animation.

Eddie Murphy a sugerat într-un interviu pentru Collider luna trecută că personajul Donkey ar putea avea propriul său film. El a mai spus că lucrările la Shrek 5 au început „cu luni în urmă”.

Primul film din seria Shrek a fost lansat în 2001 și a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj animat. A fost un succes uriaș pentru DreamWorks, câștigând 487 de milioane de dolari în întreaga lume. Shrek 2 a fost lansat în 2004, Shrek 3 a apărut în 2007, iar Shrek Forever After a ajuns în cinematografe în 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare