Sibiu deschide primul Târg de Crăciun din România cu o lună în avans

EVENIMENT. Cu toate că vremea caldă încă persistă, Crăciunul se apropie cu pași repezi. În timp ce majoritatea orașelor românești se pregătesc să deschidă Târgurile de Crăciun înainte de sărbătoarea în sine, Sibiu a luat-o înaintea tuturor. Orașul cunoscut pentru atmosfera sa magică de iarnă și decorațiunile spectaculoase deschide primul Târg de Crăciun din 2023 pe 16 noiembrie, oferind locuitorilor și turiștilor oportunitatea de a intra în spiritul sărbătorilor cu o lună mai devreme.

Deși Bucureștiul se pregătește pentru un Târg de Crăciun programat pentru 30 noiembrie, și Cluj-Napoca deschide porțile Târgului său pe 24 noiembrie, Sibiu va răsfăța vizitatorii cu atmosfera sa festivă pentru o perioadă extinsă, până la 2 ianuarie 2024.

Chiar dacă a început mai devreme decât celelalte orașe, Sibiu nu face compromisuri când vine vorba de oferirea unei experiențe deosebite. Târgul de Crăciun din Sibiu va include standuri cu bunătăți tradiționale, decoruri impresionante, și evenimente tematice pentru a încânta vizitatorii.

Pe de altă parte, în București, iluminatul festiv pentru Târgul de Crăciun este estimat la peste un milion de euro. Licitațiile pentru alegerea iluminatului festiv au fost anunțate și sunt programate să fie finalizate până pe 3 noiembrie. Prin acest iluminat festiv, autoritățile capitalei doresc să creeze o atmosferă festivă și să ofere bucureștenilor și turiștilor o priveliște impresionantă în timpul sărbătorilor de iarnă. În total, aproximativ 577 de elemente tematice luminoase vor fi instalate pe străzile centrale din București pentru a aduce magia sărbătorilor în inimile tuturor.

Astfel, în Sibiu și București, dar și în alte orașe din România, spiritul sărbătorilor de iarnă se pregătește să inunde străzile și inimile oamenilor, chiar dacă temperaturile rămân neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului. Oricare ar fi destinația aleasă, Târgurile de Crăciun din România promit să ofere o experiență magică pentru toți vizitatorii, de la cele mai mici detalii până la decorațiunile și evenimentele majore care vor umple orașele de bucurie și farmec în această perioadă specială a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare