Simona Halep își serbează azi ziua de naștere!

LA MULȚI ANI! Marea noastră campioană împlinește astăzi vârsta de 31 de ani.
Simona a avut un an foarte plin din toate punctele de vedere. La începutul anului, ea a pornit colaborarea cu Patrick Mouratoglou, care s-a dovedit a fi extrem de benefică. Sub îndrumarea francezului, Simona a cucerit două trofee în acest an, la Melbourne şi Toronto. În plus, românca a revenit în Top 10 WTA, în prezent ea ocupând locul 9.
Simona a înregistrat 39 de victorii și a pierdut 11 partide. Câștigurile româncei în acest an, doar din tenis, se ridică la 2.253.197 de dolari.
 
Pe plan personal lucrurile nu au fost la fel de benefice. În urmă cu câteva săptămâni, marea campioană a decis să pună capăt mariajului cu Toni Iuruc. Despărțirea s-a produs la un an de la cununia civilă.
După acest eveniment neplăcut, Simona a suferit o intervenție chirurgicală la nas pentru a scăpa de problemele de respirație care o macină de mulți ani.
Ea a explicat că momentan nu își dorește decât să se recupereze total, iar abia apoi va reveni pe terenul de tenis, mai exact în 2023.
 
Simona a ținut să sublinieze că anul acesta a fost unul extrem de agitat pentru ea. Totodată a anunțat că are în continuare planuri importante pentru finalul carierei, pe care va încerca să le îndeplinească în sezonul viitor.

Îi urăm “La mulți ani!” cu sănătate în recuperarea ei și multă baftă în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare