Simona Halep revine în România după aproape 2 ani fără ezitare

SPORT. În acest sfârșit de săptămână, Sports Festival Cluj adună nume mari din tenisul mondial.

Andre Agassi, una dintre legendele tenisului cu 8 titluri de Mare Șlem, va forma o echipă de excepție alături de soția sa, Steffi Graf, cunoscută pentru cele 22 de titluri de Mare Șlem câștigate. Cei doi vor juca un meci demonstrativ împotriva unei echipe românești de excepție, formată din Simona Halep și Andrei Pavel.

Pentru Simona Halep, acest eveniment marchează revenirea în fața fanilor români după aproape doi ani de absență. Deși o accidentare la genunchi o ține departe de competițiile oficiale, Simona va face echipă cu Andrei Pavel, al doilea cel mai bine clasat român din istorie după Ilie Năstase.

Simona Halep a declarat cu entuziasm:
“Particip cu mare plăcere la Sports Festival când sunt invitată, deoarece îmi place foarte mult atmosfera și am amintiri frumoase de la acest eveniment. Ultima dată am primit chiar și un cadou special, un video despre viața mea și familia mea. Nu am ezitat nicio clipă să accept invitația, pentru că mă simt ca acasă la Cluj.”
Andrei Agassi și Andrei Pavel au jucat împreună de cel puțin cinci ori în trecut. Chiar dacă românul are o singură victorie în întâlnirile lor anterioare, meciul de sâmbătă nu va fi unul axat pe revanșă.

Andrei Pavel a adăugat: “A fost o adevărată onoare să particip la acest spectacol și eveniment remarcabil, care aduce oameni speciali în România. Atât Agassi și Graf, cât și Simona, sunt idoli și superstaruri pentru noi toți.”

Meciul demonstrativ va avea loc sâmbătă, la ora 18:00, iar duminică Andre Agassi și Steffi Graf vor împărtăși din secretele care au contribuit la carierele lor de excepție. Sports Festival începe joi și se desfășoară la Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare