Simona Halep se califică pe tabloul principal al turneului Mutua Madrid Open

SPORT. Simona Halep face un pas important pentru revenirea în elita tenisului feminin mondial, acceptând invitația de a participa la Mutua Madrid Open, un turneu de prestigiu cu premii în valoare de aproape nouă milioane de dolari.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Halep a anunțat că va lua parte la competiția din capitala Spaniei, beneficiind de un wild-card pentru tabloul principal.

Acesta nu este un teren necunoscut pentru Halep, care a triumfat la Madrid Open în 2016 și 2017, învingându-le pe Dominika Cibulkova și respectiv pe Kristina Mladenovic în finale.

Ediția din acest an a turneului are loc în perioada 23 aprilie – 5 mai, iar campioana en-titre este Aryna Sabalenka din Belarus.

Înainte de Madrid Open, Halep ar urma să participe și la un turneu de aproape 300.000 de dolari de la Rouen, Franța, programat în perioada 15-21 aprilie. Cu toate acestea, a decis să nu participe la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, din 12-13 aprilie, pentru a avea suficient timp de recuperare după o accidentare la umăr. Astfel, speră să se refacă în timp util pentru cele două turnee importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare