Simona Maierean, prima femeie pilot din România de avion supersonic, premiată la Gala “Women in Economy”

EVENIMENT. Ediția a 6-a a Galei “Women in Economy” a avut loc seara trecută, acordând premii a 10 personalități feminine remarcabile, care aduc contribuții semnificative în societate. Printre aceste distinse personalități s-a numărat și Simona Maierean, prima femeie pilot de avion supersonic din România. Evenimentul a reunit nu doar personalități de prestigiu din țara noastră, ci și din străinătate, evidențiind recunoașterea internațională a contribuțiilor femeilor în diverse domenii.

Scopul fundamental al Galei “Women in Economy” este de a promova, aprecia și susține impactul femeilor la toate nivelurile societății. Cristina Chiriac, președinte al Conaf, a subliniat diversitatea realizărilor remarcabile ale femeilor premiate, fie că este vorba de domenii precum sportul, cultura, industria ușoară sau grea.

Simona Maierean, prima femeie pilot de avion supersonic din România și totodată prima femeie comandant de aeronavă din Europa, a exprimat onoarea și recunoștința pentru acest premiu, recunoscând munca de echipă ce a stat la baza realizărilor sale.

Pe lângă cele 10 femei remarcabile, Gala a fost onorată și de prezența unor importante oficialități, precum Ramona Chiriac, șefa reprezentanței Comisiei Europene, și Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, care au subliniat importanța curajului în vremuri tulburi.

De asemenea, premierul României, Marcel Ciolacu, a adus un anunț important la eveniment, angajându-se să impună reprezentarea femeilor în proporție de 50% la toate consultările cu reprezentanții mediului de afaceri.

Organizatorii Galei au adus un plus evenimentului și prin acordarea a două premii speciale, recunoscând performanțele echipei de robotică Ro2D2 și ale echipei de handbal feminin CS Rapid București. Aceste acțiuni subliniază angajamentul și recunoașterea adusă femeilor care contribuie la construirea unei societăți mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare