Simularea examenului de admitere la UMFST, martie 2023

EDUCAȚIE. Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează duminică, 26 martie 2023, cu începere de la ora 8:00, prima ediție din acest an a simulării examenului de admitere 2023.

Simularea se va desfășura în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii din domeniul Sănătate, specializările de 6 și 5 ani, Medicina generală, Medicină dentară și Farmacie, atât în limba română cât și în limba maghiară, precum și pentru programele de 4 și 3 ani, respectiv Asistență medicală generală (limba română și limba maghiară), Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, în limba română.

Examenul de admitere va fi organizat în cadrul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș în data de 23 iulie 2023.

Înscrierile pentru prima simulare se pot face până în data de 19 martie 2023, prin crearea unui cont pe site-ul http://simulareadmitere.lstgm.ro/.

Informațiile actualizate se pot consulta și pe pagina oficială de Facebook a simulării admiterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare