SITUAȚIE – 64 de cadre medicale din județul Mureș sunt infectate cu noul coronavirus: în ultimele 3 zile, numărul acestora a crescut cu 21%

0
479

VIRUSUL SARS-COV-2. În județul Mureș, în acest moment sunt spitalizate 64 din cele 70 de cadre medicale depistate pozitiv la testul COVID-19 de la începutul pandemiei (5 cadre medicale au fost vindecate și externate, iar un cadru medical a decedat). În ultimele 3 zile, numărul acestora a crescut cu 21,43%, respectiv cu 15 persoane.

 

Conform conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, cele 70 de cadre medicale sunt de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș (34, din care 21 de la UPU SMURD), Spitalul Clinic Judeţean Mureş (23, din care 14 sunt de la Secția ATI, unde este în desfăşurare o anchetă epidemiologică), Spitalul Municipal Sighişoara (9), o unitate medicală privată din Târgu Mureş (un medic), o farmacie privată (un asistent), o stomatologie privată (un medic) și un medic de familie.

 

Toate cadrele medicale infectate cu virusul SARS-CoV-2 au o stare de sănătate bună, a mai precizat conducerea Direcției de Sănătate Publică Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ