SkyShowtime se lansează în România în februarie – prețurile și titlurile anunțate

TV. Noul serviciu european de streaming SkyShowtime se va lansa în România pe 14 februarie, ca parte a unei extinderi mai mari care va încorpora opt noi piețe din Europa Centrală și de Est.

Celelalte șapte țări sunt Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia. Această lansare multiteritorială va ridica la 20 numărul de piețe live pentru serviciul de streaming.

În România, serviciul va fi disponibil pentru 3,99 euro pe lună. Între timp, abonații din Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia vor plăti 5,99 EUR pe lună. În Cehia, prețul va fi de 179 CZK pe lună, în Ungaria HUF 1999, iar în Polonia 24,99 PLN.

SkyShowtime va fi disponibil direct la consumator prin intermediul site-ului web și prin intermediul aplicației SkyShowtime pe dispozitivele Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV și LG TV.

La fel ca pe celelalte piețe, clienții din România vor avea acces la premierele televizate exclusive ale filmelor în premieră din cinematografe de la Universal Pictures și Paramount Pictures, seriale noi și exclusive cu scenarii, conținut pentru copii și familie, precum și o selecție de titluri emblematice din bibliotecă și box-set-uri de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.

SkyShowtime va prezenta, de asemenea, programe originale locale, documentare și emisiuni speciale de pe piețele sale. Compania a anunțat recent un acord de achiziționare a 21 de seriale originale de la HBO Max în Europa, inclusiv seriale noi care vor avea premiera în 2023 ca SkyShowtime Originals.

Noua platformă de streaming este casa noilor filme de succes, care vor fi disponibile pe acest serviciu după lansarea lor în cinematografe și în home entertainment.
De la lansare, publicul local va avea acces la Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick.

În plus, abonații vor avea acces la o selecție diversă de seriale, inclusiv 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Sezonul 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Sezonul 1 și 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds și multe altele.

Clienții din Europa Centrală și de Est vor putea viziona, de asemenea, trei dintre primele SkyShowtime Originals care vor ajunge pe serviciu în 2023 – producția cehă The Winner, producția poloneză Warszawianka și titlul maghiar The Informant. În plus, șapte titluri locale bine cunoscute vor fi disponibile pentru abonați din martie, printre care Czech It Out (Cehia), Hackerville (România), One True Singer (România), Ruxx (România), Tuff Money (România), The Sleepers (Cehia) și Success (Croația).

Noua extindere urmează după ce SkyShowtime a ajuns în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia în septembrie, în Olanda și Portugalia în octombrie, iar în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia în decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare