ȘOMAJ TEHNIC – AJOFM Mureș, număr unic de apel pentru cei care doresc informații privind acordarea șomajului tehnic

1
2393

INFO UTIL. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş a organizat un call-center intern şi a stabilit un număr unic de apel la care cetăţenii pot suna pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la modalităţile de acordare a şomajului tehnic.

 

Numărul de telefon pentru cetățenii care doresc informații privind șomajul tehnic este 0265.263.760. Documentele privind plata şomajului tehnic vor fi transmise electronic la adresa de e-mail mures@anofm.gov.ro, a anunțat AJOFM Mureș.

 

De asemenea, angajatorii care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la acordarea şomajului tehnic, pot apela numărul unic al ANOFM pus la dispoziție în acest sens: 021.4444.000 (număr cu tarif normal).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ