ȘOMAJ TEHNIC – AJOFM Mureș, număr unic de apel pentru cei care doresc informații privind acordarea șomajului tehnic

0
1002

INFO UTIL. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş a organizat un call-center intern şi a stabilit un număr unic de apel la care cetăţenii pot suna pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la modalităţile de acordare a şomajului tehnic.

 

Numărul de telefon pentru cetățenii care doresc informații privind șomajul tehnic este 0265.263.760. Documentele privind plata şomajului tehnic vor fi transmise electronic la adresa de e-mail mures@anofm.gov.ro, a anunțat AJOFM Mureș.

 

De asemenea, angajatorii care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la acordarea şomajului tehnic, pot apela numărul unic al ANOFM pus la dispoziție în acest sens: 021.4444.000 (număr cu tarif normal).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here