SONDAJE DE OPINIE – Pe cine veți vota ca președinte al Consiliului Județean Mureș (8 candidați) și primar al municipiului Târgu Mureș (13 candidați)

ALEGERI LOCALE MUREȘ 2020. msnews a activat două sondaje de opinie, menite să întrunească opțiunile cititorilor săi în privința opțiunilor acestora la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Sondajele se referă la opțiunea cititorilor în privința funcțiilor de primar al municipiului reședință de județ (Târgu Mureș) și de președinte al administrației publice a județului (Consiliul Județean Mureș).

 

În urma deciziilor BEJ Mureș și BEC Târgu Mureș și a deciziilor instanțelor de judecată (în urma contestațiilor soluționate), au rămas definitive 8 candidaturi pentru funcția de președinte al CJ Mureș (candidatura lui Florin Florea, înscris ca independent, fiind retrasă de instanța de judecată, iar Vlad Vasile Moldovan-Faur, înscris candidat din partea AUR, renunțând la candidatură) și 13 candidaturi pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

 

Fiecare cititor poate vota cu o singură opțiune/sondaj și o singură dată (de pe un IP se poate înregistra un singur vot). Sondajele sunt deschise până în 25 septembrie și au ca opțiuni toți candidații înscriși în competiția electorală pentru cele două funcții (ordonați alfabetic), precum și opțiunea “Nu votez”.

 

Găsiți sondajele pe coloana din partea dreaptă a ziarului on-line msnews (în varianta smartphone, sondajul este amplasat după șirul articolelor).

 

SONDAJ 1

Pe cine veți vota ca primar al municipiului Târgu Mureș:

 

Theodora Mariana Nicoleta Benedek (PNL)

Lavinia Corina Cosma (PV)

Florin Florea (independent)

Horațiu Simion Gorea (independent)

Sergiu Claudiu Maior (Pro România)

Adrian Sorin Mureșan (POL)

Corneliu Dorin Oltean (ALDE)

Sergiu Vasile Papuc (PSD)

Emil Marius Pașcan (PMP)

Nicolae Dragoș Ploeșteanu (AUR)

Nadia Dinuca Rață (ADN)

Ioana Ștefana Roman (USR PLUS)

Soós Zoltan (independent)

Nu votez

 

SONDAJ 2

Pe cine veți vota ca președinte al Consiliului Județean Mureș:

 

Traian Bendorfean (ALDE)

Cristian Chirteș (PNL)

Péter Ferenc (UDMR)

Dorin Florea (independent)

Dumitrița Gliga (PSD)

Constantin Lupăescu (PV)

Mihaela Daciana Natea (PMP)

Ovidiu Vasu (POL)

Nu votez

 

msnews

3 comments
  1. Votați cu cine doriți, dar pentru ca votul să fie contabilizat votați în sondaj, în căsuța aferentă candidatului preferat – pe PC găsiți sondajul pe coloana din partea dreaptă, iar pe telefon, după șirul de articole (la finalul site-ului).

Comments are closed.

Ultimele articole

Articole Similare