Sorana Cîrstea, o nouă victorie de senzație la Miami! Succes în două seturi cu Marketa Vondrousova și calificare superbă în sferturi

TENIS. Sorana Cîrstea a reușit o nouă victorie superbă la Miami și s-a calificat în sferturi după succesul în două seturi cu Marketa Vondrousova, scor 7-6(3), 6-4. Acum, românca aflată într-o formă de zile mari așteaptă să-și cunoască următoarea adversară, după duelul dintre Barbora Krejcikova și Aryna Sabalenka.

Sorana a explicat recent ce înseamnă influența lui Thomas Johansson în jocul său: „Un antrenor extraordinar cu o concepție aparte a jocului și fost jucător de Top 10, ex-câștigător la Australian Open”.

Am fost impresionantă să văd, la Miami, arena drapată de tricolorul nostru. E o surpriză și o bucurie! Îmi spunea o doamnă că a venit de la Chicago special să mă vadă. Mereu mă bucură și mă ung la suflet acești oameni care vin de departe ca să ne vadă și este un lucru absolut fenomenal. Le mulțumesc din suflet pentru că orice suport este un plus” le este recunoscătoare Cîrstea românilor care plătesc 270 de dolari pe zi ca să îi facă galerie la Open-ul de 8.8 milioane de dolari de la Miami.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare