Sorin Grindeanu: A început licitaţia pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanţat prin Programul de Transport, reabilitarea liniei de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeş / Are o lungime de 226 km

INFRASTRUCTURĂ. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă ,uni că a început licitaţia pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanţat prin Programul de Transport, reabilitarea liniei de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeş cu o lungime de 226 km, pentru care sunt alocate 10,5 miliarde de lei (fără TVA), informează News.ro.

A început licitaţia pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanţat prin Programul de Transport! Este vorba de reabilitarea liniei de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeş cu o lungime de 226 km.

Data limită pentru depunerea ofertelor la licitaţia pentru primele 2 loturi ale acestui Tronson este 27 aprilie 2023. Lotul 1: (Craiova-Filiaşi)- cu o lungime de 37,97 km- are o valoare estimată între 1,4- 1,53 miliarde de lei (fără TVA) şi trebuie finalizat în 54 de luni (12 luni proiectare şi 42 de luni execuţie lucrări). Lotul 2: (Filiaşi-Igiroasa)- cu o lungime de 44,26 km- are o valoare estimată de 1,14- 1,24 miliarde de lei (fără TVA) şi trebuie finalizat în 60 luni (12 luni proiectare şi 48 de luni execuţie lucrări).

Pentru reabilitarea Tronsonului de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeş (6 loturi) sunt alocate 10,5 miliarde de lei (fără TVA).

 

 

 

 

Sursa g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare