Spații de închiriat pentru birouri și cabinete medicale în centrul orașului, la Complexul Total Revolution Residence

IMOBILIAR. În inima orașului, la doar câteva minute de mers pe jos de principalele puncte de interes, Complexul Total Revolution Residence vă oferă oportunitatea de a închiria spații generoase pentru birouri și cabinete medicale, cu o suprafață de apriximativ 790 de metri pătrați, pe partea stradală.

Cu o localizare de excepție și facilități de top, acest complex reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să beneficieze de un mediu de lucru convenabil și accesibil.
Uitați de aglomerația din trafic și orele pierdute în deplasări! Complexul Total Revolution Residence vă permite să ajungeți în oricare parte a orașului în mai puțin de 10 minute, economisindu-vă timp prețios, pe care îl puteți investi în activități personale sau alături de familie. Această locație privilegiată vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă desfășura activitățile într-un mediu productiv și eficient.

Complexul Total Revolution Residence este situat pe strada Revoluției nr. 32-34, și impresionează cu o fațadă istorică complet renovată, care păstrează accentele arhitecturale și istorice ale zonei. Această combinație de modernitate și tradiție îl face ideal pentru a găzdui birouri de lux și cabinete medicale, oferind un mediu plăcut și profesional.

Detalii la tel. 0722342992.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare