Stadioanele Euro 2024: Arena Campionatului European de Fotbal în 10 orașe germane

EVENIMENT. Campionatul European de Fotbal, EURO 2024, debutează vineri, 14 iunie 2024, marcând a treia ediție consecutivă a turneului cu 24 de echipe participante. Germania este gazda acestei ediții speciale, ce va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

A 17-a ediție a Campionatului European de Fotbal și a treia consecutivă cu 24 de echipe la start, EURO 2024 adună cele mai bune echipe din Europa, într-o competiție ce promite să fie plină de momente memorabile. Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Italia, Slovenia, Croația, Polonia, Ucraina și Georgia sunt cele 24 de echipe ce vor lupta pentru titlul de campioană a Europei.

Evenimentul se desfășoară în Germania, în intervalul 14 iunie – 14 iulie, cu 51 de meciuri ce se vor desfășura pe 10 stadioane din 10 orașe diferite. Printre acestea se numără Olympiastadion din Berlin, Fuzball Arena din Munchen, BVB Stadion din Dortmund, Stuttgart Arena din Stuttgart, Arena AufSchalke din Gelsenkirchen, Frankfurt Arena din Frankfurt, Volksparkstadion din Hamburg, Dusseldorf Arena din Dusseldorf, Koln Stadium din Koln și Leipzig Stadium din Leipzig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare