Studenții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației la cursul de Managementul al Logisticii

UMFST. Studenții din anul patru de la programul de studii de licență Inginerie Economică Industrială din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, au participat la cursul Managementul logisticii.

Mixul de discipline tehnice, economice, manageriale, juridice și de dezvoltare a abilităților soft face ca absolvenții programului de studii Inginerie Economică Industrială să fie extrem de bine pregătiți și flexibili pentru a profesa în domenii precum: producţie industrială, cercetare ştiinţifică şi tehnologică, servicii comerciale sau de consultanţă şi expertiză, inclusiv în învăţământ.
Cursul de Management al Logisticii este unul dintre punctele cheie ale acestui program de studii, oferind studenților cunoștințe și abilități esențiale pentru planificarea, organizarea, controlul și coordonarea fluxului de bunuri și servicii într-o organizație. Logistica este o componentă critică a oricărei afaceri, iar învățarea despre gestionarea eficientă a lanțului de aprovizionare și a proceselor logistice este deosebit de valoroasă pentru viitorii ingineri economici industriali.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare