SUPORT – Bisericile mureșene au donat 58 de tablete pentru elevi săraci din județ, în vederea finalizării cursurilor care se desfășoară online

0
255

DONAȚII. Biserici din județele Mureș și Alba au distribuit 150 de tablete elevilor cu posibilităţi materiale reduse, spre a le utiliza în vederea finalizării cursurilor şi susţinerii examenelor online, în contextul pandemiei cu noul coronavirus, a anunțat Biroul de presă al Arhiepiscopiei Alba Iuliei.

 

Astfel, în 20 de tablete au fost dăruite unor elevi din Târgu-Mureş, Milăşel, Râciu, Ceuaşu de Câmpie, Valea Izvoarelor, Cristeşti, Moreşti, Moşuni, Sângeorgiu de Mureş şi Miercurea Nirajului, 8 tablete au fost oferite unor elevi de la Şcoala Gimnazială “Ioan Vlăduţiu” din Luduş şi Şcoala Gimnazială din Iernut, iar 15 tablete au fost oferite unor elevi din Reghin, Gurghiu, Beica, Idicel-Sat, Frunzeni şi Deda.

 

De asemenea, în Sighişoara au fost oferite 5 tablete, două laptopuri şi două computere elevilor Şcolii Gimnaziale “Zaharie Boiu” şi ai Şcolii Gimnaziale “Radu Popa”, iar în Târnăveni au fost distribuite 10 tablete pentru elevi cu o situaţie materială precară de la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ