SUSPENDĂRI PRELUNGITE – Când se reiau cursele regulate de pe aeroportul din Târgu Mureș spre Germania și Anglia

CURSE SUSPENDATE/CURSE ACTUALE. Companie aeriană low-cost Wizz Air a anunțat oficial că va redeschide rutele suspendate acum din cauza restricțiilor de călătorie în diferite țări cel mai devreme în 17 iunie. Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Spania, Olanda şi Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

 

În contextul anunțului oficial, Wizz Air va relua cursele regulate suspendate în luna martie pe/de pe Aeroportul Transilvania către destinațiile Londra, Memmingen și Dortmund (sistate din 24 și 25 martie) cel mai devreme peste trei săptămâni, doar dacă restricțiile de călătorie introduse de autoritățile române nu vor fi prelungite.

 

Până atunci, pe Aeroportul Transilvania este operată (tot de către Wizz Air) o singură cursă regulată, spre/de la Budapesta, în regim de 3 zboruri pe săptămână – inițial compania a anunțat că din 20 mai va crește frecvența la 4 curse/săptămână, dar decizia nu a fost pusă în practică.

 

Compania aeriană a mai anunțat că “după 1 iunie” ciclicitatea zborurilor spre destinația Budapesta va reveni la programul inițial, o cursă pe zi, însă programul zborurilor de până în acest moment nu confirmă acest fapt.

 

În afara curselor regulate spre Budapesta, pe aeroportul mureșean mai sunt operate acum curse charter pentru muncitorii sezonieri, de către companiile Eurowings (spre Hamburg), Condor (spre Dortmund) – cele mai recente fiind operate astăzi, 28 mai – și operatorul polonez EnterAir.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare