Szőcs Bernadette avansează în optimile de finală la Turneul Campionilor de la Frankfurt

COMPETIȚIE. Jucătoarea de tenis de masă Szőcs Bernadette are o prestație notabilă la Turneul Campionilor de la Frankfurt, unde s-a calificat în optimile de finală. Acest turneu adună cei mai buni jucători de tenis de masă din întreaga lume.

Bernadette a obținut calificarea după o victorie în fața germancei Annett Kaufmann, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Performanța sa notabilă i-a adus un loc în următoarea fază a competiției, unde se va confrunta cu Chen Meng, o jucătoare chineză de top clasată pe locul 2 în lume și dublă campioană olimpică la Tokyo.

Interesant de menționat este că Bernadette a mai întâlnit-o pe Chen Meng în optimile Turneului Campioanelor de la Macao, China, anul trecut, când a obținut o victorie senzațională cu scorul de 3-2. Așadar, se anunță un meci plin de tensiune și cu siguranță unul așteptat cu mare interes.

Pe de altă parte, Elisabeta Samara, cealaltă jucătoare reprezentantă a României la acest turneu, a cedat în faza 16-imilor, pierzând cu scorul de 0-3 în fața unei alte jucătoare chineze, Wang Manyu.

Szőcs Bernadette continuă să aducă mândrie României în lumea tenisului de masă și ne dorim ca ea să obțină noi succese în viitorul apropiat la Turneul Campionilor de la Frankfurt. Cu o pregătire intensă și determinare, această tânără sportivă promițătoare ne demonstrează constant talentul și perseverența în acest sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare