Bernadette Szocs este triplă campioană națională! Stelista a dominat competiția din Sala Rapid

SPORT. La București, în Sala Rapid, în perioada 24-26 martie, a avut loc Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori. Competiția a cuprins întreceri la simplu feminin și masculin, dublu fete, dublu masculin, precum și la dublu mixt.

Târgumureșeanca Szocs Bernadette, legitimată la CSA Steaua București, a fost principala favorită a competiției. Anul trecut, Berni a câștigat trei titluri de campioană națională: la simplu, la dublu feminin alături de constănțeanca Elisabeta Samara și la dublu mixt, alături de Darius Movileanu, legitimat și el la CSA Steaua București.

Anul acesta, în ultimul act al probei individuale, stelista a învins-o pe colega ei de club Andreea Dragoman. Pe locul 3 au urcat altă reprezentantă a grupării roș-albastre, Elizabeta Samara și Tania Plaian (Gloria Bistrița).

La dublu mixt, Ovidiu Ionescu (Gloria Buzău) şi Bernadette Szocs au trecut în finală cu 3-2 de steliștii Eduard Ionescu și Andreea Dragoman, după ce aceștia din urmă au condus cu 2-0 la seturi perechea afltă pe locul 7 în lume.

La dublu feminin a ieşit învingătoare perechea Szocs, Samara, după 3-0 în finala cu Diaconu și colega ei de la Rapid, Irina Ciobanu. Medaliile de bronz au fost adjudecate de perechile care au pierdut semifinalele, Plăian, Sîngeorzan și Dragoman, Elena Zaharia (LPS NR Constanţa).

Szocs şi Samara au dispus în penultimul act de Plăian și Sîngeorzan cu 3-0, iar Diaconu şi Ciobanu le-au învins pe Dragoman și Zaharia cu 3-0.

 

 

Sursa radiomures.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare