TÂRGU MUREȘ – Administrația Florea pregătește montarea unor noi indicatoarele cu denumirea străzilor: “halatul”, 33.000 de euro

0
324

EDILITAR. Se pregătește montarea unor noi indicatoarele cu denumirea străzilor în Târgu Mureș, administrația publică locală semnând în acest sens un contract de furnizare al plăcuțelor care vor fi montate atât pe pereți, cât și pe stâlpi.

 

Firma care va încasa 155.575 de lei + TVA (echivalentul a 32.683 de euro + TVA) este Aeroklima, un sereleu din satul Dobreni (jud. Neamț) controlat de Eugen Bârlădeanu care a raportat anul trecut o cifră de afaceri de peste 1,7 milioane de lei și un profit de 215.000 de lei, realizat cu un număr mediu de 4 angajați.

 

Firma a fost înființată în 2003, dar până în 2015 a fost ținută sub adormire, Bârlădeanu fiind ocupat să presteze activitatea de contabil șef la Katel Group, o firmă care producere și întreținea sisteme de reglementare a traficului rutier și care s-a prăbușit în insolvență.

 

Apoi, firma lui Bârlădeanu a început să presteze pentru instituții ale statului, făcând de la rafturi metalice pentru OPC, până la stâlpișori stradali (separatoare auto de sens) sau, iată, plăcuțe cu denumirea străzilor. Oricum, să fie primit!, ideea de bază este că, cel târziu până în 20 iulie, se montează plăcuțe noi, mai exact “indicatoare cu nume de străzi pe stâlpi și pe perete”, după cum este specificat pe contractul semnat luni, 20 mai. Și că această corvoadă va fi plătită cu 155.000 de lei + TVA.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ