TÂRGU MUREȘ – Bakó Szabolcs, a doua demisie a lunii din Consiliul Local: dezamăgit de coabitarea UDMR cu Dorin Florea în detrimentul cetățenilor

0
483
Bakó Szabolcs

SEMNAL. Bakó Szabolcs (27 de ani), vicepreședinte pentru tineret și organizare al UDMR Târgu Mureș, și-a înregistrat demisia din Consiliul Local (CL) Târgu Mureș în 21 iunie 2019, iar proiectul de hotărâre privind privind încetarea de drept a mandatului său de consilier local şi declararea ca vacant a unui loc de consilier a fost deja redactat și, cel mai probabil va fi luat la cunoștința CL Târgu Mureș la ședința din luna iulie.

 

Tânărul Bakó este al doilea consilier UDMR care demisionează în această lună din forul deliberativ al orașului, după Furó Judita, acuzând politica administrativă dezastruoasă, în detrimentul târgumureșenilor, și pactizarea fățișă a colegilor săi de partid cu strategia edilului Florea, el criticând îndeosebi lipsa de suținere a învățământului, a tinerilor și a evenimentelor culturale, precum și stagnarea dezvoltării orașului:

 

“Adevarul trist este că în timp ce școlile (…) se chinuie cu o mulțime de probleme administrative și de infrastructură, noi organizăm concerte; în timp ce tinerii pleacă din cauza faptului că orașul nu se dezvoltă, în afară de pavarea trotuarelor municipalitatea nu face nimic. Aceste probleme le-am pus în discuție de mai multe ori la ședintele grupului de consilieri locali UDMR, dar constat cu regret că în ciuda multiplelor semnale pe care le-am tras, nu se întampla nimic pentru ca aceste probleme să fie rezolvate”.

 

Ce este ciudat la demisia lui Bakó e că vine după ce UDMR Mureș l-a destituit din funcția de președinte al filialei Târgu Mureș pe deputatul Vass Levente, filiala municipală fiind acum sub controlul liderului județean Péter Ferenc.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ