Târgul întreprinderilor mici și mijlocii din Cluj-Napoca pune în valoare Industria IT și 4.0

EVENIEMENT. Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Cluj-Napoca, pregătește terenul pentru cea de-a treia ediție a Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023, dedicată industriei IT & 4.0, care va avea loc în perioada 22-24 noiembrie 2023, la Cluj Innovation Park.

Această expoziție reprezintă o oportunitate valoroasă pentru companiile mici și mijlocii care activează în industria IT și în domenii corelate cu revoluția tehnologică 4.0. Scopul principal al evenimentului este de a promova spiritul antreprenorial, de a stimula dezvoltarea afacerilor și de a facilita contactele între potențialii întreprinzători sau IMM-uri și agenții economici și instituțiile publice sau private care oferă servicii pentru acest sector vital. Se urmărește astfel creșterea numărului de întreprinzători de succes și îmbunătățirea performanțelor economice și tehnice ale acestor IMM-uri, precum și susținerea celor inovative în acest domeniu, promovând produsele și serviciile lor.

Printre avantajele oferite operatorilor economici se numără participarea gratuită la târg pentru beneficiarii selectați în urma înscrierii electronice în cadrul programului. Fiecare participant va primi o sumă forfetară de 2.500 RON/beneficiar, sub condiția prezenței zilnice la TIMM ediția 2023 – industria IT & 4.0 – Cluj-Napoca pe întreaga durată a evenimentului, cu respectarea procedurii de implementare a programului. Criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.timm-cluj.ro.

Evenimentul va aduce în fața participanților antreprenori din domeniul IT și 4.0, care vor susține o dezbatere sub titlul ”Contribuția noilor tehnologii în economia românească.” De asemenea, la eveniment vor participa reprezentanți ai universităților, clusterelor IT, Autorității pentru Digitalizarea României și reprezentanți ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Operatorii economici interesați se pot înscrie pe site-ul www.timm-cluj.ro. Perioada de înscriere a îceput deja și se va încheia pe 13 noiembrie 2023, la ora 20:00, cu posibilitate de prelungire, în funcție de cereri.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Babeș-Bolyai, Clusterul Cluj IT, Clusterul Transilvania IT, Autoritatea pentru Digitalizarea României, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea și IDENTICOM 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare