Târgul ONG Ediția XX- Împreună pentru Comunitate

COMUNICAT. Tîrgumureșenii și ONG-urile mureșene sunt invitate să participe la unul din cele mai importante evenimente publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean în cadrul căreia se organizează în 13 mai 2023 Târgul Organizaţiilor Neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, a XX-a ediţie aniversară.

În Pța Trandafirilor între ora 11.00 și 18.00 ONG-urile se vor prezenta la standuri cât mai interactive, iar la ora 12.00 va avea loc Marșul Solidarității Civice la care membri și beneficiarii ONG-urilor mureșene, respectiv membri comunității, prin participare pot arăta sprijinul lor față de munca ONG-urilor și a voluntarilor.

În jurul Ceasului cu flori vor avea loc momente culturale și flash mob-uri de conștientizare.

Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2%, respectiv 3,5% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii.

ONG-urile sunt rugate să se înscrie la eveniment până în 30 aprilie 2023 prin completarea formularului de înscriere care poate fi solicitat de la Asociația Divers la 0265-311727 sau office@divers.org.ro.

ONG-urile înscrise sunt rugate să solicite până în 5 mai 2023 stand gratuit (cort, 1 masă și 1 scaun) dacă doresc să li se pună la dispoziție.

Evenimentul este organizat de către Asociația Divers, Fundația Transilvană Alpha, Fundația Comunitară Mureș și Asociația Mâini Unite în colaborare cu Primăria Municipiului Tîrgu Mureș și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare