Târgumureșeanul Kodok Márton, Senior Software Architect la Reea, participă la evenimentul Google Cloud Next ’23 în San Francisco

EVENIEMNT. Kodok Márton, un reprezentant de marcă al tehnologiei românești și Senior Software Architect la compania REEA, se pregătește să participe la evenimentul de prestigiu Google Cloud Next ’23, desfășurat în San Francisco între 29 – 31 august. Acest eveniment aduce în prim-plan inovații semnificative din întreg portofoliul Google Cloud, abordând domenii precum Infrastructură, Date și Inteligență Artificială, Colaborare în Spațiul de Lucru și Soluții de Cibernetică.

Pentru Kodok Márton, această oportunitate este despre preluarea unor roluri excepționale: vorbitor inspirat, expert de renume și campion inovator. El va reprezenta nu doar compania REEA, dar și România, aducând în prim-plan munca sa în colaborarea cu Google Cloud.

Anul 2023 a adus performanțe remarcabile pentru Google Cloud, inclusiv un venit anual de 32 miliarde de dolari în al doilea trimestru și diverse parteneriate semnificative cu companii de top din întreaga lume. Evenimentul Google Cloud Next ’23 va aduce în atenție îmbunătățiri semnificative în domeniul Inteligenței Artificiale și tehnologiei cloud, inclusiv optimizarea infrastructurii pentru AI, instrumente inovatoare pentru dezvoltatori și extensii pentru integrarea AI în spațiul de lucru.

Una dintre figurile de bază ale evenimentului, Duet AI, va juca un rol important în spațiul de lucru și în ecosistemul Google Cloud. Totodată, se vor prezenta și parteneriate cheie din ecosistem, cu impact semnificativ asupra diverselor industrii.

Astfel, participarea lui Kodok Márton la Google Cloud Next ’23 reprezintă nu doar o oportunitate personală, ci și o dovadă a excelenței tehnologice din România și a contribuției semnificative a companiei REEA la dezvoltarea soluțiilor inovatoare în colaborare cu Google Cloud.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare