Tarom anunță promoția estivală: „Vacanțe la înălțime” cu tarife începând de la 109 euro dus-întors, taxe incluse

TURISM. Compania Națională de Transporturi Aeriene Române – Tarom, a anunțat marți lansarea ofertei speciale “Vacanțe la Înălțime”, disponibilă pe întreaga durată a sezonului estival, cu tarife începând de la 109 euro dus-întors, toate taxele incluse.

Potrivit comunicatului emis de companie, printre destinațiile de vară incluse în această ofertă se numără Cairo, Madrid, Roma și Nisa, cu posibilitatea de a achiziționa bilete la prețuri avantajoase încă din luna ianuarie.

Oferta specială este valabilă doar în perioada 23-28 ianuarie 2024, timp în care biletele de avion pentru călătorii planificate între 1 iunie și 30 septembrie 2024 beneficiază de prețuri reduse.

Tarifele pentru biletele de avion încep de la 109 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru rutele București – Atena, Belgrad, Istanbul, Chișinău, Salonic. Pentru destinații precum Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, Sofia, Tel Aviv, tarifele sunt de la 139 euro dus-întors, iar pentru Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, acestea încep de la 179 euro dus-întors.

Biletele sunt disponibile pentru achiziție pe site-ul www.tarom.ro, în agențiile Tarom sau la agenții acreditați. Oferta este valabilă pentru toate destinațiile menționate mai sus, pe curse operate de compania TAROM în perioada 1 iunie 2024 – 30 septembrie 2024 (data ultimului retur), fiind supusă unor termeni și condiții speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române – Tarom, înființată în 1954 și sub autoritatea Ministerului Transporturilor, este membră a Alianței SkyTeam începând cu 25 iunie 2010. Cu o flotă de 18 aeronave, Tarom deserveste 70 de destinații, atât cu aeronave proprii, cât și prin parteneriate code share. Din 1993, TAROM este membru al Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare