TAROM anunță reluarea zborurilor către Tel Aviv începând cu 1 ianuarie 2024

ANUNȚ. TAROM a anunțat reluarea zborurilor către Tel Aviv cu două frecvențe săptămânale, începând cu data de 1 ianuarie 2024. Primul zbor, RO155, va decola de la București (OTP) la ora 20.45 și va ajunge la Tel Aviv (TLV) la ora 23.20 în data de 1 ianuarie 2024. În schimb, zborul de retur, RO156, va pleca din Tel Aviv la ora 00.20 și va ateriza la București la ora 03.05 în data de 2 ianuarie 2024.

Într-un comunicat oficial, TAROM a subliniat că monitorizează în mod constant situația de securitate din Israel și menține o comunicare activă cu autoritățile locale și internaționale pentru a asigura siguranța pasagerilor. În cazul unor schimbări în situație, programul de zbor va fi ajustat corespunzător, iar aceste modificări vor fi reflectate în sistemele de rezervări.

De asemenea, compania a anunțat că, începând cu a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, va introduce două zboruri săptămânale, programate în zilele de joi și duminică. Această decizie vine ca parte a unei strategii de dezvoltare progresivă, adaptată la evoluția situației din Israel.

Pasagerii sunt încurajați să fie la curent cu orarele actualizate și cu eventualele modificări ale programului de zbor, iar TAROM asigură că va continua să ofere servicii de calitate, având în vedere factorii de securitate și evoluția contextului regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare