TAROM: Bilete dus-întors către marile capitale europene, prețuri de la 199 euro

TURISM. TAROM a anunțat recent lansarea unei noi serii de oferte speciale pentru zborurile de toamnă, începând de la 199 euro, conform informațiilor furnizate de companie.

Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate în perioada 28 – 30 iunie 2024, pentru călătorii ce pot fi efectuate în intervalul 1 septembrie – 30 noiembrie 2024 (data ultimului retur). Aceasta include un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 kg, bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit.

Prețurile pleacă de la 199 euro, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziționate pe ruta București – Belgrad, Budapesta, Praga sau Sofia; 269 euro pentru ruta București – Madrid sau Nisa; și 289 euro pentru călătoriile pe ruta București – Amsterdam sau Paris.

TAROM, compania națională de transporturi aeriene a României, a fost înființată în 1954 și operează sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 25 iunie 2010, TAROM este membră a Alianței SkyTeam. Cu o flotă de 18 aeronave, compania oferă servicii către 70 de destinații, folosind atât aeronave proprii, cât și prin parteneriate code share. Din 1993, TAROM este membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare