TAROM lansează oferte speciale pentru cursele din februarie: Care este prețul unui zbor spre Paris?

TURISM. TAROM vine cu o ofertă specială pentru februarie: “Love in the Sky / Iubirea la înălţime”, care aduce bilete la prețuri reduse către cele mai romantice destinații din lume.

În perioada 9 – 18 februarie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate pentru diverse perioade ale anului au prețuri special reduse. Acestea includ bagaj de cală, bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit pentru o serie de destinații, precum București – Baia Mare, Cluj Napoca, Iași, Oradea, Suceava, Satu Mare, și Timișoara, cu tarife începând de la 109 euro dus-întors.

Pentru călătoriile externe, inclusiv spre destinații precum Atena, Belgrad, Istanbul, Chișinău, Salonic și Sofia, biletele sunt disponibile la un tarif începând de la 149 euro dus-întors. De asemenea, pentru rutele către Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, și Tel Aviv, tariful pornește de la 179 euro dus-întors, iar pentru Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra și Madrid, tariful începe de la 199 euro dus-întors.

TAROM, compania națională de transporturi aeriene române, înființată în 1954 și membră a Alianței SkyTeam din 2010, deține o flotă de 18 aeronave și oferă servicii către 70 de destinații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare